Misc 24/08/2014

Alex Salmond s'apunta a l'Ice Bucket Challenge i nomina David Cameron

El primer ministre escocès i el seu adversari polític, Alistair Darling, se sumen a la iniciativa de la galleda d'aigua freda per recaptar diners contra l'ELA

1 min

Adversaris polítics units en la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica, més coneguda com a ELA. El primer ministre escocès, Alex Salmond, s'ha sumat a la iniciativa Ice Bucket Challenge, que consisteix a llançar-se una galleda d'aigua gelada pel cap, després que divendres ho fes el líder de la campanya unionista a Escòcia, Alistair Darling.

Tots dos havien sigut reptats per l'actor escocès James McAvoy, un dels nombrosos famosos que s'han sumat a la campanya per recaptar diners per a la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa.

Un cop assolit el repte, Salmond ha nominat el primer ministre britànic, David Cameron. Abans de remullar-se, Salmond ha donat les gràcies a McAvoy per donar-li la oportunitat de participar en "una bona causa", però sobretot per "tenir l'oportunitat de fer tres nominacions": la primera, al seu ajudant en la campanya per la independència d'Escòcia, Nicola Sturgeon, "perquè som un equip"; la segona, al cap de política de la delegació escocesa de la BBC, Brian Taylor, perquè "és el més experimentat" de tots els periodistes que segueixen la campanya pel referèndum escocès; i la tercera, a David Cameron, "perquè el vaig veure vestit de neoprè l'altre dia i, per tant, està equipat per assumir el repte". Abans de remullar-se, "som-hi, Escòcia".

stats