Ramón García tornarà a presentar les campanades de Cap d'Any però aquest cop al Twitch d'Ibai Llanos

El presentador ha conduït les campanades en quatre dècades diferents

2 min
Ibai Llanos amb Ramón García en un directe de Twitch del primer

BarcelonaEl creador de contingut Ibai Llanos i el periodista Ramón García, tota una figura televisiva de les nits de Cap d’Any, donaran junts les campanades des de la Porta del Sol de Madrid en un esdeveniment que serà retransmès a través de la xarxa social Twitch, segons Efe. Aquesta és la segona vegada que el popular streamer retransmet les campanades després que l'any passat arribés a un pic màxim d'audiència de 552.000 espectadors, unes xifres no massa allunyades de les d'algunes cadenes de televisió espanyoles, en una xarxa on té 8,5 milions de seguidors. La col·laboració entre Llanos i García es va anunciar diumenge en una emissió en directe en què tots dos van fer broma sobre un possible retorn d'El Grand Prix, programa de TVE emès als anys noranta que va ser presentat per García.

El 31 de desembre del 2020, Llanos va aconseguir reunir 243.256 espectadors al seu canal de Twitch, amb un pic màxim de 552.000 i 5,5 milions de visualitzacions totals. "Aquest directe va suposar la confirmació definitiva de l'èxit de l'streaming i dels nous formats d'entreteniment, ja que el pic màxim aconseguit per Llanos va desafiar el d'algunes cadenes de televisió estatals, una prova més de la transcendència i l'abast que tenen els creadors de contingut", ha apuntat l'agència Webedia –que representa Llanos– en un comunicat.

En l'edició d'aquest 2021 l'streamer tornarà a estar acompanyat dels seus amics Reven, Barbe i Ander, i comptarà com a convidat especial amb García, cosa que “suposarà un autèntic crossover entre dues generacions i audiències molt diferents”. Ramón García porta una llarga carrera dedicada als mitjans de comunicació, havent estat al capdavant de programes com Grand Prix o ¿Qué apostamos? i és l'únic presentador que ha retransmès les campanades de Cap d'Any en quatre dècades diferents.

stats