La periodista de la CNN Clarissa Ward i el seu equip abandonen l'Afganistan

La reportera, referent informatiu de la crisi afganesa, ha compartit imatges de l'avió amb més de 300 refugiats en el qual ha viatjat

ARA
1 min
Clarissa Ward, en una de les cobertures des de Kabul

La corresponsal a Kabul de la televisió nord-americana CNN, Clarissa Ward, i el seu equip han abandonat l'Afganistan, segons ha explicat la reportera a través de Twitter. Ward s'ha convertit en un referent informatiu per la seva cobertura des del terreny de l'entrada dels talibans a la capital afganesa. A través del seu perfil de Twitter, la periodista ha explicat com ella i el seu equip han abandonat el país en un vol nord-americà amb destí a Qatar en què també viatjaven 300 refugiats afganesos.

"Acabem d'aterrar a Doha amb l'equip i gairebé 300 evacuats afganesos. Moltes gràcies a tots pel suport i la preocupació, també a les forces aèries nord-americanes per treure'ns del país i a Qatar per rebre'ns. Nosaltres som els afortunats", ha dit Ward un cop ha arribat a Doha. La reportera ha compartit una imatge del vol en què es pot veure la gran quantitat de passatgers que transportava.

La reportera de la CNN ha explicat els moments de tensió que s'han viscut a l'aeroport abans de la sortida del vol a causa de la gran quantitat de gent que vol abandonar el país. Ward ha descrit la situació de desesperació de moltes de les persones que esperaven per fugir. "Una dona m'ha demanat una manta, així que li he hagut de donar el meu mocador".

stats