Xarxes
Mèdia 23/08/2022

Mor als 20 anys el 'tiktoker' que explicava com és viure amb càncer

L'alacantí Carlos Sarriá, més conegut com a Charlie, patia un sarcoma d'Ewing

A.P.
2 min
Charlie en una imatge d'arxiu

BarcelonaLes seves publicacions a les xarxes socials intentaven explicar amb humor com era la vida d'un jove que convivia amb el càncer i gràcies a això es va acabar convertint en un influencer. El tiktoker Carlos Sarriá, més conegut com a Charlie, ha mort als 20 anys a causa del sarcoma d'Ewing que li havien diagnosticat el 2016, segons ha comunicat la seva família a través de les seves xarxes socials. Charlie, que tenia 3,3 milions de seguidors a TikTok i 808.000 a Instagram, s'ha acomiadat dels seus seguidors amb una publicació que havia deixat preparada, encapçalada per la frase: "Adeu, gossos, ens veiem a l'altra vida. Gràcies per tot, m'heu fet molt feliç". La família ha pujat un recull de fotos i vídeos del noi que acumula 3,8 milions de m'agrada.

Charlie havia dit que en els últims mesos el seu estat de salut havia empitjorat i que tenia forts dolors que li impedien utilitzar el telèfon mòbil i comunicar-se amb els seus fans. "Us dec una disculpa perquè em doneu suport diàriament, però a partir d'ara intentaré estar més actiu. Anem cap endavant, que d'això ens en sortirem segur. Un petó, gent. Us estimo", deia en una publicació recent.

Durant aquest temps Charlie no només ha estat acompanyat dels seus seguidors. També li ha donat suport la seva parella, la també tiktoker Lanenah, que s'ha acomiadat del seu nòvio públicament a través de les xarxes. "Per desgràcia la mort sempre ha sigut un pensament molt present en la nostra relació i tenia clar que això seria l'únic que ens separaria. Per desgràcia ha hagut de ser massa aviat, però no puc estar més agraïda que la vida et posés en el meu camí", diu la influencer. Lanenah s'acomiada de la seva parella agraint-li el temps que ha passat al seu costat. "Gràcies per ensenyar-me què és l'amor, tant de bo altres tinguin la sort de tenir una cinquena part del que vam tenir nosaltres".

stats