Mèdia 22/02/2022

Mercedes Garrido: "Ens esforçarem per augmentar la producció pròpia d'IB3"

La diputada d'El Pi, Lina Pons, ha tornat a criticar que el pressupost actual és "insuficent"

Miquel Crespí
1 min
La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido

PalmaLa internalització dels treballadors dels informatius d'IB3 ha tornat a posar la televisió pública en el focus de les intervencions públiques en el Parlament. La setmana passada fou el diputat del PP, Francisco Fuster, qui va demanar a la consellera de Funció Pública, Mercedes Garrido, com afectaria aquesta internalització al pressupost de les productores audiovisuals de les Balears, les quals "se sentien obviades" pel Govern. "És un sector prioritari", va remarcar la consellera.

Aquest dimarts ha estat la diputada d'El Pi, Lina Pons, qui ha reclamat un augment del pressupost de la televisió pública balear per incrementar la producció pròpia. "IB3 necessita una injecció econòmica amb vista a l'any que ve o quedarem sense programes fets i editats", ha afirmat Pons. "Set milions d'euros són insuficients", ha continuat, comparant el pressupost amb el d'altres televisions més potents, com TV3. Garrido s'ha limitat a contestar que "farem un esforç per dedicar més doblers a la producció pròpia", sense quantificar l'increment.

Pons ha criticat que el pressupost actual d'IB3 "és de broma, som la televisió més pobra". A més, ha volgut alertar que si se segueix el camí actual, "es donaran arguments a qui diu que aquesta televisió s'ha de tancar". Garrido ha acabat reiterant el mateix missatge: "Si ens comparam amb altres comunitats, es fa amb tot. Amb el pressupost que tenim feim i farem un esforç per incrementar la producció pròpia".

stats