Mèdia 29/10/2019

La HBO cancel·la la preqüela de 'Joc de trons' que havia de protagonitzar Naomi Watts

La cadena havia rodat un pilot que no ha respost a les expectatives

Ara
2 min
Daenerys Targaryen i Jon Neu lluiten contra Cersei Lannister per aconseguir el Tron de Ferro.

BarcelonaL'anunciada preqüela de Joc de trons que havia de tenir Naomi Watts ha mort abans de començar. Segons ha avançat la revista Entertainment Weekly, la HBO ha decidit no tirar endavant la sèrie que s'ambientava mil anys abans de la ficció original. La publicació explica que, tot i que es va arribar a rodar un episodi pilot a Irlanda del Nord, el resultat no ha sigut l'esperat i la cadena ha decidit no encarregar més episodis.

La preqüela s'havia de centrar en l'Edat dels Herois de Ponent i l'inici de la guerra de la Llarga Nit amb els Caminants Blancs. La cadena havia d'assegurat que, malgrat estar vinculada amb Joc de trons, l'estètica seria diferent i no inclouria els dracs dels Targaryen, però sí membres de les famílies Stark i Lannister. A més de Noami Watts, l'equip de la nova sèrie també incloïa la showrunner Jane Goldman i la directora S.J. Clarkson, coneguda per Jessica Jones.

Tot i aquest revés en la seva estratègia de seguir explotant l'univers de George R.R. Martin, la HBO no es rendeix i continua treballant en una altra preqüela de Joc de trons que estarà centrada en la guerra civil que acaba amb els Targaryen. Aquesta sèrie, però, està en un estadi inicial, ja que la HBO encara no ha encarregat oficialment el pilot.

Irònicament, l'episodi pilot de Joc de trons també va tenir problemes, però en el seu cas va aconseguir que la cadena seguís confiant en la sèrie. David Benioff i D.B. Weiss van haver de tornar a gravar moltes de les escenes i canviar part del repartiment, que no va acabar de convèncer el guionista nord-americà Craig Mazin, a qui van demanar l'opinió.

stats