Publicitat
Publicitat

L'ARA estrena edició a Andorra

El diari consolida la presència als territoris de parla catalana amb un nou portal informatiu i suplements temàtics dedicats al principat andorrà

Un grup d'empresaris andorrans han impulsat la creació de l'edició de l'ARA a Andorra, que aquest divendres 25 d'abril se sumarà a les edicions de Catalunya, Balears, País Valencià i Comarques Gironines. El nou projecte neix per explicar l'actualitat d'Andorra més enllà de les seves fronteres, mitjançant un portal digital - ara.ad- i suplements periòdics en format paper que es distribuiran juntament amb el diari ARA.

A partir d'aquest divendres, el portal www.ara.ad oferirà als lectors -tant de dins com de fora del país- un espai amb l'actualitat informativa d'Andorra, contingut audiovisual, reportatges, entrevistes i una secció on diferents col·laboradors expressaran les seves opinions i punts de vista sobre el que passa a Andorra. De la seva banda, els suplements en paper tenen la vocació d'explicar Andorra -sovint una gran desconeguda- al públic català, els canvis que està vivint, les seves especificitats i la manera de viure de la societat andorrana. El primer número es podrà trobar als quioscos juntament amb el diari ARA del proper dimarts 29 d'abril.

De fet, la posada en marxa d'aquest nou mitjà de comunicació, basat en el rigor, la immediatesa, la proximitat i el multiformat, arriba en un moment en què Andorra està experimentant grans canvis a escala social, econòmica i fiscal per tal de situar-se al mateix nivell dels països veïns. L'obertura econòmica, l'acostament a la Unió Europea, l'homologació del marc fiscal o la diversificació turística són alguns dels exemples de les reformes que estan transformant el país i que ara.ad vol donar a conèixer.

El nou portal se suma a l'àmplia oferta de mitjans de comunicació del Principat d'Andorra, complementant el mapa periodístic amb una visió diferent, adaptada als nous temps, amb el bagatge que comporta el coneixement del país però amb l'aire fresc que proporciona un projecte nou, amb una trajectòria recent però sòlida a Catalunya i amb unes bones perspectives de futur a Andorra.

L'acte de presentació del nou projecte s'ha fet aquest divendres, 25 d'abril, a les 18.00 hores al Buda Espai Andorra (avinguda Salou, 32, d'Andorra la Vella), amb la presència de l'editor del diari ARA, Antoni Bassas, l'escriptor i un dels impulsors de l'ARA, Xavier Bosch, la presidenta d'ARA Digital, Montserrat Cardelús, i el cap de Govern d'Andorra, Toni Martí.

Postveritat