Mèdia 09/12/2021

'Crims' es podrà veure per Movistar+ a principis del 2022

La plataforma ha comprat els drets de les temporades ja emeses a TV3

1 min
'Crims' recorda alguns dels successos criminals més destacats dels darrers anys

La docusèrie de true crime Crims fa al salt a tot l'Estat a través de Movistar+, que ha anunciat avui que ha comprat els drets d'emissió de les temporades que ja s'han pogut veure a TV3. La plataforma oferirà a principis del 2022 les dues temporades de la producció adaptades al castellà.

Crims, creat pel periodista Carles Porta, és un dels programes que més alegries ha donat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual. El format, que recrea alguns dels successos criminals més rellevants dels últims anys, va començar com un programa de Catalunya Ràdio l'any 2018 i, arran del seu èxit, va ser adaptat per a TV3, on s'emet des del 2020. Actualment, l'espai de Carles Porta segueix tenint versió radiofònica i televisiva. A més de ser un format molt popular entre el públic, també ha rebut diversos premis: enguany li va ser atorgat el premi Ondas al millor programa radiofònic i el Premi Nacional de Comunicació.

L'anunci de Movistar+ és un nou exemple del camí emprès per TV3 per treure rendibilitat d'alguns dels seus continguts estrella. Recentment, la televisió pública catalana va confirmar que una de les seves últimes ficcions, Moebius, ja forma part del catàleg de HBO Max. TV3 ha seguit una política similar amb altres sèries seves, com Merlí, Benvinguts a la família, Les de l'hoquei o Si no t'hagués conegut, que es poden veure a Netflix.

stats