Enric Borràs Abelló, nou director adjunt de l’ARA Balears

En aquest sentit, per a Borràs, “les característiques de l’ARA Balears el converteixen en un laboratori únic en què es poden explorar les possibilitats del futur del periodisme en un moment de transició

Funcions de direcció

El periodista Enric Borràs Abelló (Barcelona, 1980) ha estat nomenat director adjunt de l’ARA Balears, el diari la versió digital i les xarxes socials del qual va ser responsable entre el maig del 2013 i l’abril de 2014, a més de fer tasques redactor de notícies i reportatges. Borràs, que farà a partir d’ara funcions de direcció a l’ARA Balears, prèviament havia estat corresponsal a Mallorca del diari ARA de Catalunya (2011-2013) i redactor del diari dBalears (2009-2013) especialitzat en política municipal i autonòmica, reportatges socials, tribunals i corrupció. Enric Borràs, per tant, és un gran coneixedor de la realitat política i social de les Illes, tot i que els darrers anys ha treballat a Barcelona, al diari ARA, on va ser responsable de xarxes socials i membre de l’equip de portadistes de l’edició digital i després passà a la secció de Societat per cobrir successos, seguretat informàtica i tribunals. Abans havia treballat a VilaWeb i a El Punt, de Barcelona, i havia publicat a nombrosos diaris i revistes.

Un professional en l’era digital

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, Enric Borràs assegura al seu blog que “l’internet és el meu ecosistema natural. En la major part de la carrera professional he estat vinculat al periodisme digital, és on vaig començar i on continuo, en un diari on combinen l’internet i el paper”. En aquest sentit, per a Borràs, “les característiques de l’ARA Balears el converteixen en un laboratori únic en què es poden explorar les possibilitats del futur del periodisme en un moment de transició, entre altres coses aprofitant molt més a fons les possibilitats de l’internet”. El ja nou director adjunt fa una proposta per a l’ARA Balears basada en quatre eixos: “Qualitat, enfocament, frescor en la tria de temes i proximitat”.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF