La gran nit del teatre a Menorca, per ‘streaming’ a IB3

A partir de les 22.15 hores, es podrà veure en directe part de la representació de l’obra Refraccions, de la sala barcelonina Flyhard

IB3 tornarà a ser present aquest dissabte en directe al Teatre de Ciutadella per retransmetre en directe, per tercer any, la gala del premi Born de teatre. Es podrà seguir la retransmissió en directe per streaming, a través del nostre canal de directes i Youtube.

A partir de les 22.15 hores, es podrà veure part de la representació de l’obra Refraccions, de la sala barcelonina Flyhard, escrita i dirigida per Concha Milla i interpretada per Sergio Matamala i Alícia Puertas. A continuació, la cerimònia de lliurament de la preuada estatueta. Les actrius Adriana Aguilar i Malu Morro posaran la nota d’humor a l’acte, que comentarà des del mateix teatre David Marquès.

El XLIII Premi Born és el guardó de creació teatral d’iniciativa privada més reconegut i més ben dotat de tot l’Estat. Enguany s’hi han presentat un total de 189 textos originals, entre els quals ja hi ha seleccionades tres obres finalistes, que són Nomophobia, La biblioteca i Los amantes sobrehumanos. El treball que aconsegueixi el guardó s’embutxacarà 14.000 euros i, a més, serà editat en les quatre llengües de l’Estat: català, castellà, gallec i basc.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF