Internacional 02/07/2014

La policia israeliana troba el cadàver d'un jove palestí segrestat

Se sospita que podria ser una revenja per l'assassinat dels tres adolescents hebreus

Efe
1 min

JerusalemLa policia israeliana ha trobat el cos d'un jove de 16 anys amb signes de violència a un bosc pròxim a Jerusalem, poc després que es denunciés la desaparició d'un noi a l'est de la ciutat. Es tem que es tracti d'una venjança pels tres estudiants jueus que van ser segrestats i van aparèixer morts dilluns, un assassinat que el govern israelià atribueix a l'organització palestina Hamàs. Tel Aviv ha llançat una operació de càstig sobre Gaza i va anunciar dimarts, en els funerals d'estat dels tres joves, que els islamistes "pagaran pel que han fet". La tensió als territoris palestins és màxima.

L'alcalde de Jerusalem, Nir Barkat, ha condemnat l'assassinat del jove palestí i ha qualificat l'acte de "bàrbar", alhora que ha fet una crida a la prudència a totes les parts.

Quan ha transcendit la troballa del cadàver, 300 manifestats palestins s'han congregat davant de la casa del noi al barri de Shuafat, on la tensió amb els cossos de seguretat israelians ha acabat amb llançament de pedres i càrregues antidisturbis. Els incidents, però, no han causat cap víctima.

stats