Tragèdia a l'Índia
Internacional 31/10/2022

Almenys 134 morts a l'ensorrar-se un pont penjant a l'Índia

La policia ha arrestat nou persones, inclosos els responsables de la venda d'entrades

ARA
1 min
El pont penjant, en el moment de l'accident

BarcelonaAlmenys 134 persones han mort aquest diumenge a l'Índia quan s'ha ensorrat un pont penjant a la ciutat de Morbi, a l'estat occidental de Gujarat, segons les autoritats regionals. Unes 150 persones eren en aquest pont sobre el riu Machchhu en el moment del col·lapse, segons fonts oficials.

El pont, de 230 metres, és un lloc molt popular els caps de setmana i una atracció turística. Va ser construït al segle XIX, en època colonial, i s'havia reobert la setmana passada després d'haver estat sis mesos tancat al públic mentre s'hi feien feines de renovació. La policia índia ha arrestat nou persones aquest dilluns, inclosos al personal encarregat de la venda d'entrades per accedir al pont, una atracció turística molt popular, i també als contractistes responsables de les obres.

Diversos vídeos difosos a les xarxes socials mostren el pont ple de gent abans que caigués. A les imatges de després que s'ensorrés es veu la gent intentant aguantar-se a l'estructura per evitar caure a l'aigua.

El moment de l'accident a l'Índia

El primer ministre de l'Índia, Narendra Modi, que era a l'estat de Gujarat, ha garantit tot el suport del govern. "Les operacions de socors i rescat estan en marxa i s'està prestant tota l'assistència necessària als afectats", ha dit al seu compte de Twitter.

stats