Viral
Internacional 28/10/2022

Katy Perry intriga els seus fans quan se li tanca un ull en ple concert (i no aconsegueix obrir-lo)

L'artista va haver de tocar-se la cara per fer tornar a lloc la parpella de l'ull dret i poder seguir amb l'actuació

2 min
Katy Perry amb l'ull dret tancat durant un concert

BarcelonaKaty Perry s'ha convertit en viral a les xarxes socials per haver protagonitzat un estrany moment sobre el qual encara no hi ha cap explicació. Tot ha començat amb un vídeo d'un concert seu aquest dissabte en què a la cantant de cop se li tanca un ull mentre actua. La intèrpret d'I kissed a girl veu com l'ull dret se li tanca espontàniament mentre ella està quieta i en silenci al mig de l'escenari després d'acabar de cantar una cançó i mentre el públic l'aplaudeix enfervoridament.

Al ser conscient que no pot aixecar la parpella dreta, la californiana es pressiona el costat de l'ull en qüestió i s'estira una mica la pell i, finalment, aconsegueix que se li obri. Malgrat això, ha de fer diversos intents per aconseguir que això passi, ja que en els primers intents l'ull se li obre i se li torna a tancar. Després d'uns moments de calma tensa, la cantant reprèn l'actuació com si no hagués passat res de tot això.

Tot i que la protagonista de la notícia no s'ha pronunciat sobre aquest fet, que ha generat interès en mitjans de tot el món, alguns seguidors de l'artista, de 38 anys, han assenyalat que fa un temps ella ja va donar explicacions sobre problemes que patia als ulls. El 2021 la cantant, que formava part del jurat del talent American Idol, animava un dels participants del concurs explicant un secret d'ella que fins llavors mai havia fet públic. "Jo també tinc un ull desviat i això em solia preocupar. Fins i tot un grup de fans van crear un malnom sobre això", va dir llavors la intèrpret de Firework.

En una entrevista posterior a Newsweek, Perry va afegir sobre aquesta qüestió que s'ha medicat per resoldre uns problemes lleus en aquest ull: "Vaig rebre un tractament per al meu ull desviat". Tot i que aquestes frases han tornat ara a l'actualitat, ningú ha aconseguit establir un vincle real entre aquestes minses informacions i el que li ha passat sobre l'escenari. Tampoc ha passat desapercebuda la similitud, almenys superficial, amb el que li va passar recentment a Justin Bieber, que va patir una paràlisi facial que va fer pública a través d'un vídeo a les seves xarxes en què un ull se li tancava mentre parlava.

stats