Publicitat
Publicitat

Vogue es posiciona per primera vegada a favor d'un candidat a president dels EUA

La revista ha demanat el vot per a Hillary Clinton en un comunicat a la seva web

"Vogue no s'ha posicionat mai en unes eleccions. Donats els profunds desafiaments i el moment històric actual ens sembla que això ha de canviar". Així justifica la revista nord-americana la seva decisió, sense precedents, de donar suport a un dels candidats a la presidència dels Estats Units:  Hillary Clinton.

Segons el comunicat penjat a la seva web, "l'enorme caos i l'espectacle que ha sacsejat aquestes eleccions evidencia que la pregunta sobre qui hauria de ser president és de fàcil resposta". 

La revista cita l'experiència de Clinton en política exterior, el seu pla d'impostos, el suport al control d'armes i als drets de les persones LGBT i les seves reformes en immigració, drets de les dones i sanitat, com a raons per donar suport a la candidata demòcrata. 

"Entenem que Hillary no sempre ha sigut la candidata perfecta, però la seva intel·ligència i experiència es reflecteixen en unes polítiques i posicionaments clars i esperançadors", diu l'article. 

L'editora en cap de Vogue, Anna Wintour, dóna suport a Clinton des de fa molt temps i l'ha assessorat en moda i estil durant la campanya. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF