Pau Debon, Joan Miquel Oliver, Jaume Manresa, Pere Manel Debon i Joan Roca deixaren veure que es troben bé amb un format de concert més íntim i familiar.
La sortida dels cinc del grup a l'escenari va ser rebuda amb grans aplaudiments d'un públic que demostrava les ganes d'aquesta gira tan propera per teatres i auditoris.
El públic infantil i juvenil va ser nombrós a l'Auditòrium, un públic que no havia pogut veure ni sentir els d'Antònia Font en directe abans de la seva aturada el 2013.
El grup va fer un repàs a tota la seva discografia, alternant els temes més antics i conegut amb els del seu darrer disc, 'Un minut estroboscòpica'.
El cantant d'Antònia Font, Pau Debon, va interpel·lar el públic en nombroses ocasions, convidant tothom a cantar i ballar amb ell.
El bunyolí va dedicar la cançó 'Tots els motors' als assistents que varen ser al teatre Principal quan presentaren el disc 'A Rússia'.
Els jocs de llum i la força de Pau Debon i la resta de músics damunt l'escenari varen aconseguir conduir el públic a un punt àlgid.
El concert va incloure cançons com 'El far de ses Salines', 'Bamboo', 'Batiscafo Katiuscas' i, amb una inesperada presència de Debon a dalt de tot de la grada, el hit 'Clint Eastwood'.
Aquest primer concert dels tres que ofereixen fins divendres, 1 de març, comptà amb tots els ingredients necessaris perquè el públic gaudís d'una experiència per recordar.
stats