Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Carles Puyol: quants esforços li queden?

1. Puyol

En tota la temporada, Puyol ha jugat cinc partits de Lliga i un de Champions. La Copa, amb sis titularitats més, li ha servit per arribar als mil minuts. Amb la lesió de Piqué, cal saber si el genoll permetrà a Puyol jugar partits com els del Betis, per preservar en una bombolla Bartra i Mascherano.

2. Zubizarreta

Quan tens dos dels quatre centrals lesionats és fàcil carregar-li els neulers al director esportiu per la mala planificació. Però si no va arribar un altre stoppeur és perquè el vestidor va convèncer Martino que si esperava que Puyol es refés seria el millor fitxatge de la temporada. I ara, a patir.

3. Bartra

L’any passat, a aquestes altures, també Bartra va haver de treure les castanyes del foc i no se’n va sortir. Tot i no ser el pitjor de l’equip, els 7 gols del Bayern el van agafar fent tàndem amb Piqué. Ara sembla més dur, més madur, i més centrat. És hora de serrar les dents i aprofitar l’oportunitat.

4. Faltes

Bartra i Puyol són diferents, però tenen trets en comú: l’anticipació, la velocitat, i l’amor propi els fan millors del que són. Cometen poques faltes. Puyol en porta una en aquesta Lliga. Bartra n’ha comès una per partit en 15 participacions a la Lliga. Juga, això sí, el doble amb Tata que amb Tito.

5. Sanció

L’absurda i injusta sanció de la FIFA farà que, en absència de Puyol i de Valdés, Bartra passi a ser un puntal la temporada que ve. Si no pot arribar Ter Stegen tocarà renovar Pinto i donar-li la porteria del primer equip a Jordi Masip. El futbol té cops amagats i una casualitat et pot llançar a la fama.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF