L'EXAMEN DE "LA TDP"
Misc 15/09/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

i
Ricard Torquemada
1 min

ESPECIAL: NEYMAR

Va portar el pes de l'equip. El seu primer temps va ser fantàstic, malgrat que el partit se li va fer llarg i el seu rendiment va baixar, potser per l'esforç fet amb la selecció. Va regalar als espectadors els primers dríblings de museu, acompanyats de maniobres individuals intel·ligents, xuts amb perill i pressió.

REIVENTAT: BUSQUETS

S'ha adaptat als nous matisos de Martino, i ha demostrat que pot pensar tant amb la pausa del joc horitzontal com amb un joc més vertical, encara que així perd alguna pilota més. Va estirar les línies per anar a buscar el rival i va maniobrar amb atreviment, utilitzant l'esperó, filtrant passades interiors i auxiliant en defensa.

DOLÇ: MASCHERANO

El bomber que apaga tots els focs en defensa. Intuïtiu en la lectura de la tàctica, fantàstic en la correcció de situacions complicades, àngel de la guarda d'un Piqué que va patir molt en velocitat. El va animar, matisar, protegir. Amb disciplina i autoritat, va brillar i el públic li va reconèixer l'esforç cantant el seu nom, ja que va mantenir la força defensiva.

LLUITADOR: MESSI

Mai no es rendeix i ahir no es va desanimar malgrat haver perdut la delicadesa del primer toc. Va buscar la llum amb desequilibris. Messi va tornar a donar vida a l'equip quan estava mort, va decidir que el partit no havia acabat, que l'empat no seria el resultat final. Va decidir lluitar, buscar la segona opció, la segona rematada. Amb un cop de geni va decidir que el Barça podia guanyar.

stats