Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

'El Mundo' titlla de "vergonyós" l'acord de Camacho i Método 3

L'acord acceptat per Alícia Sánchez-Camacho de retirar la demanda a Método 3 a canvi de 80.000 euros s'està convertint en un sonat tret al peu. "Método 3 suggereix que va tenir permís per gravar", deia en portada El Periódico . L'ARA entrevistava l'advocat d'un dels extreballadors de l'agència: "Camacho sabia que la gravació a La Camarga es feia i la va consentir". I ahir aquest lletrat visitava RAC1 i Catalunya Ràdio per explicar la mateixa tesi. O El País , a dins: "La fiscalia es planteja seguir indagant l'espionatge a Camacho perquè és senadora" (i un titular semblant a La Vanguardia ). El Mundo fins i tot li dedicava un editorial en què qualificava l'acord de "vergonyós": "Ha trencat la seva paraula d'arribar al final en la recerca de responsables". ¿Camacho volia girar full? Doncs... jackpot! : el tema ha revifat.

"La santa espina you güil òlgüeis bi mai fren"

Curiosa errada a La Vanguardia : deien que Josep Carreras va acabar el seu recital amb La santa espina , un tema que no va sonar en tota la nit. I l'últim bis del tenor va ser Amics per sempre , de to notablement diferent. Tenint en compte l'obsessió del diari pel diàleg, trabucar la cançó de Los Manolos -federalisme pur- a favor d'una sardana suspecta d'independentisme li deu haver costat una bona esbroncada al redactor.

Al racó de pensar

JOSÉ GARCÍA DOMÍNGUEZ

ARTICULISTA DE 'LIBERTAD DIGITAL'

"A día de hoy, cautivas y desarmadas las fuerzas del más elemental raciocinio posibilista, las tropas de Junqueras ya ocupan el primer lugar en las preferencias del electorado local"

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF