BARÇA
Esports 07/01/2020

El 'youtuber' denunciat per Bartomeu explica com van fer les paus: "Em va regalar un ninot del Nobita"

El president blaugrana va retirar la denúncia i va convidar AuronPlay al Camp Nou

Ara
2 min
El Youtube denunciat per Bartomeu explica com van fer les paus: "va regalar-me un ninot de Nobita"

BarcelonaRaúl Álvarez, el youtuber conegut com a AuronPlay, ha explicat la seva trobada amb el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, al descans del clàssic entre el Barça i el Madrid. Una trobada que va arribar poc després d'una denúncia del president a Álvarez, ja retirada.

L'estiu del 2017, quan Neymar va ser fitxat pel PSG, el youtuber català va penjar un vídeo en què criticava la directiva blaugrana. En un moment, arribava a dir "Nobita, vamos a por ti", una referència a l'àlies amb el qual molta gent coneix Bartomeu, ja que s'assembla al personatge de la sèrie de dibuixos animats Doraemon. El setembre del 2019 AuronPlay va explicar que Bartomeu l'havia denunciat.

Però, en el seu últim vídeo, Álvarez explica que pocs dies després va rebre una trucada de Bartomeu, a qui va citar "al bar de sota casa", on el president blaugrana va reunir-se amb ell durant dures hores per explicar-li que el seu advocat havia presentat la denúncia en una època en què "rebia molts atacs". Segons la versió d'Álvarez, Bartomeu es va disculpar, va dir que ja havia retirat la denúncia i el va convidar a la llotja el dia del Barça-Madrid.

Al descans del partit, tal com acostuma a ser normal amb molts convidats, Bartomeu va regalar una samarreta del Barça al youtuber. Però en aquest cas va anar més enllà i va regalar a Álvarez un petit ninot que representa el Nobita. "No va ser un regal meu, va ser Bartomeu qui m'ho va regalar, dient que tothom li diu així", ha dit Álvarez, que ha afegit que "Bartomeu diu que li fa gràcia i que s'ha arribat a trobar ninots gegants del Nobita en habitacions d'hotel".

stats