BARÇA
Esports 03/12/2018

"Hem perdut un gran barcelonista que va canviar la fesomia del nostre club": els missatges de comiat a Núñez

Diversos clubs i personalitats mostren el seu respecte per l'expresident blaugrana

Ara
2 min

BarcelonaLa mort de Josep Lluís Núñez ha fet que ràpidament les xarxes socials s'inundessin de missatges per acomiadar l'expresident blaugrana. Des de Josep Maria Bartomeu, president de Barça, fins al mateix club, passant per la Federació Espanyola de Futbol i el Reial Madrid, tothom ha volgut mostrar el seu respecte per qui va ser president de l'entitat blaugrana durant 22 anys. En recollim alguns missatges.

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha publicat una carta on afirma que "el recordarem, també, com el president del Centenari, com el que va impulsar el nostre Museu, i com el que, fins al darrer instant, i des de la discreció, ha fet costat al Club i a l’equip. Trobarem a faltar la seva personalitat, els seus bons consells i la seva perseverança".

En declaracions a l'ARA, l'expresident Joan Gaspart i Solves ha destacat que, més enllà dels títols, destaca "les coses que queden" del mandat de Núñez: "Lbotiga, el Museu, el Miniestadi i l'ampliació de l'estadi. Això últim, va permetre donar cabuda en aquell moment a 20.000 socis que feia anys que volien un abonament i no el podien aconseguir". Gaspart, a més, demana que el Museu -ara englobat en el Barça Experience- torni a portar el nom de l'expresident.

FC Barcelona:

Pep Guardiola, exjugador del Barça i entrenador del Manchester City:

"És una gran pèrdua. Va ser president del Barça durant molts anys. Una forta abraçada a la seva família".

Reial Madrid:

Reial Federació Espanyola de Futbol:

RCD Espanyol:

Federació Catalana de Futbol:

Víctor Font, empresari del sector de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia i accionista del diari ARA:

Agustí Benedito, candidat a la presidència del Barça:

Penyes del Barça:

stats