Esports 28/11/2015

El Vila-real visita Getafe gairebé sense davanters per culpa de les baixes

Efe
1 min
Marcelino García Toral / AFP

Vila-realLa crisi de resultats que viuen el Getafe i el Vila-real unirà dos equips que intentaran acabar amb la seva mala ratxa amb una victòria al Coliseum Alfonso Pérez (12.00 h).

L'equip de Marcelino García Toral s'ha anat desinflant després d'un inici de campanya espectacular. Marcelino, després de derrotar el Rapid a Europa, no podrà comptar amb els lesionats ja habituals Sergio Asenjo, Musacchio, Leo Baptistão i Adrián López.

El Vila-real sumarà a aquestes quatre baixes les de tres futbolistes més, Soldado, Jaume Costa i Bonera, els dos primers per sanció, i l'últim per unes molèsties musculars. En el cas de Roberto Soldado, la seva absència, i la d'Adrián López i Leo Batistao, deixa el Vila-real amb un únic davanter, Bakambu. Per això, el tècnic haurà d'apostar per donar entrada a un jugador de banda perquè actuï a la davantera, com Nahuel Leiva o Samu García.

Així mateix, destaca el retorn del defensa Eric Bailly, que després de patir un traumatisme cranioencefàlic ja està recuperat.

stats