Esports 07/07/2022

Victòria èpica de Nadal per arribar a semifinals

Jugava amb molèsties des del primer set

Rafa Nadal, durant el partit de quarts de final de Wimbledon

BarcelonaRafa Nadal és sinònim d’èpica, sobretot en els partits de Grand Slam. El tennista manacorí, malgrat jugar amb dolor abdominal i anar a remolc durant gairebé tot el partit, va ser capaç de classificar-se per a les semifinals del torneig de Wimbledon.

Un partit llarguíssim que es va resoldre en quatre hores i mitja, cinc sets i un tie break final (3-6, 7-5, 3- 6, 7-5 i 7-6). El nord-amercià Taylor Fritz va tenir la victòria als dits i va arribar a restar per guanyar en el quart set i en el cinquè. Nadal, el jugador que sembla que rendeix millor sota pressió, va salvar el cop totes dues vegades i, després, va imposar un dels seus trets característics: la fortalesa mental. Així que Fritz va començar a dubtar, Nadal va posar una marxa més per rematar el partit.

Nadal jugava amb molèsties des del primer set, i va haver d’aturar el joc a la segona mànega, però això no va ser impediment perquè mantingués la seva condició d’invicte en els tornejos de Grand Slam aquesta temporada (19-0), després de guanyar a Austràlia i el Roland Garros. El següent repte de Nadal seran les semifinals –que disputarà per vuitena vegada a l’All England Club–, en què es veurà les cares amb Nick Kyrgios. L’australià es va classificar derrotant Cristian Garin per la via ràpida (6-4, 6-3 i 7-6).