Futbol
Esports 21/05/2021

Un Valladolid exigit i el Vila-real, jutges de la Lliga

L'Atlètic visita Zorilla i el Reial Madrid rep el conjunt groguet

A.N.
2 min
Luis Suárez celebrant el segon gol de l’Atlètic de Madrid.

BarcelonaL’equació és clara. Si l’Atlètic de Madrid guanya aquesta tarda a casa del Valladolid (18 h, Movistar LaLiga), serà campió de Lliga. En canvi, si el conjunt de Diego Pablo Simeone perd, passarà a dependre del que faci el Reial Madrid, que rep, a la mateixa hora que els matalassers, el Vila-real a Valdebebas. “Ens hi deixarem la vida per aconseguir-ho”, va dir l’entrenador argentí, que no podrà comptar amb el sancionat Savic, un puntal de la defensa de l’Atlètic aquesta temporada.

Si els matalassers perden o empaten al Nuevo Zorrilla, hauran d’esperar que els blancs no guanyin. El Valladolid, que s’hi juga mantenir la categoria, necessita sumar els tres punts i que l’Osca perdi i, també, que l’Elx empati o perdi. El conjunt aragonès rep un València ja salvat, mentre que l’equip de Fran Escribá, també a casa, s’enfrontarà a un Athletic Club sense res en joc.

Per la seva banda, l’equip de Zinedine Zidane exhaurirà les seves opcions contra un Vila-real que buscarà certificar la seva classificació matemàtica per a la pròxima edició de l’Europa League, malgrat que són uns dels finalistes de l’actual edició, en què lluitaran pel títol contra l’Arsenal que entrena l’exblaugrana Mikel Arteta. Per a aquest partit, el tècnic francès no podrà comptar, un cop més, amb Eden Hazard. “Alguna cosa té. Però és poca cosa. No s’ha entrenat avui [ahir divendres] amb l’equip i no jugarà el partit contra el Vila-real”. El Madrid recupera, en canvi, Sergio Ramos, absent en l’últim partit, el triomf del conjunt blanc per 1-0 amb un solitari gol de Nacho contra l’Athletic Club a San Mamés.

Amb el Barça dimitit de la lluita pel títol de Lliga, aquest vespre se sabrà si l’alegria madrilenya es trasllada a Cibeles o si es confirma a Neptuno la cinquena Lliga de Luis Suárez.

stats