València
Esports 16/01/2011

El València busca la quarta victòria consecutiva contra un Depor que arriba tocat després de dues derrotes

Emery no podrà comptar amb els porters lesionats César i Moyà; ni Albelda -que ha estat operat-. I també seran baixa els sancionats Joaquín i Aduriz

Redacció
1 min
Mata ha marcat en els darrers minuts el gol del triomf del València contra el Llevant

ValènciaEl València rep aquest diumenge el Deportivo (17h, amb arbitratge d'Undiano Mallenco) amb l'objectiu de sumar la seva quarta victòria consecutiva i acabar, així, la primera volta del campionat instal·lat en zona de Lliga de Campions, el principal repte de l'equip a la Lliga; i ho farà contra un rival que arriba després de caure golejat (0-4) contra el Barça i estar contra les cordes a la copa al perdre (1-0) a Almeria.

L'entrenador valencianista, Unai Emery, no només busca la victòria, sinó també que l'equip faci un bon partit, amb bon joc; una de les principals mancances en aquestes darreres victòries. Per aquest enfrontament, continuarà sense poder comptar amb els porters César i Moyá, tots dos lesionats; a més de David Albelda, que ha estat operat aquesta setmana. Tampoc no hi serà el francès Sophiane Feghouli, per culpa d'una amigdalitis. Ni els sancionats Aduriz i Joaquín.

Amb tot això, Tino Costa -lesionat ara fa un mes a Donosti- torna a la convocatòria, tot i que serà suplent. I es preveu que Juan Mata actuï de segona punta; mentre Vicente ocupi la banda esquerra.

Tot plegat per intentar superar un Deportivo que en tot el 2010 tan sols va guanyar un partit fora de Riazor, a la Lliga. A més, els gallecs s'hauran de sobreposar a la baixa per sanció de Rubén Pérez, un dels indiscutibles de Lotina; encara que recuperaran Juan Rodríguez.

Per aquest partit, Lotina mantindrà la línia de 5 defenses del partit contra el Barça. A mig del camp, Nouioui serà la parella d'Adrián López; i deixarà a la banqueta el francès Yves Desmarets.

stats