BARÇA
Esports 24/10/2016

El diari valencià 'Superdeporte' arremet contra el Barça: "Farça"

"La provocació, els insults i el teatre dels jugadors del Barça donen la volta al món", diu el rotatiu en portada

Ara
1 min
El diari valencià Superdeporte arremet contra el Barça: "Farça"

BarcelonaLa polèmica del València-Barça d'aquest dissabte encara cueja. El diari 'Superdeporte' ha fet un joc de paraules a la seva portada per atacar el Barça i assenyalar els jugadors blaugranes com a causants del que va passar a Mestalla. "Farça", porta el rotatiu a la portada, amb una clara explicació del punt de vista del diari sobre els fets: "La provocació, els insults i el teatre dels jugadors del Barça donen la volta al món".

'Superdeporte' considera un "robatori" el que va passar dissabte, ja que Undiano Mallenco va afavorir clarament el conjunt de Luis Enrique amb les seves decisions. I sobre el llançament d'una ampolla d'aigua que va impactar sobre Neymar, les culpes als futbolistes del Barça: "Els de Luis Enrique, amb anys d'experiència en l'art de la provocació, no només van tractar de fer enfadar l'afició de Mestalla amb gestos i crits, sinó que, a més, van insultar els seguidors locals".

Un dels articulistes, Julián Montoro, defineix d'aquesta manera l'acció del penal i el llançament de l'ampolla d'aigua: "Hi va haver a la graderia algú encara més cafre que Neymar, provocador professional, i és qui va llançar l'ampolla. A veure si per una vegada les càmeres serveixen d'alguna cosa i el fan fora per sempre. Una taca en el dia en el qual la immensa majoria de l'afició va tornar-se a identificar amb l'equip".

stats