Esports 19/02/2011

El València d'Emery rep a Mestalla un Sporting en línia ascendent (18h)

El València rep avui la visita de l'Sporting, un rival més complicat del que sembla i més després de què el cap de setmana passat aconseguís un punt davant el líder del la Lliga.

Redacció
1 min
Juan Mata, igual que Nicola Zigic fa exactament un any, va marcar  el gol de la victòria just al minut 92.

València p { margin-bottom: 0.21cm; } Malgrat el desencís que va suposar l'empat a un gol aconseguit el passat dimarts davant del Schalke a la Lliga de Campions, el València tractarà d'ampliar la seva gran ratxa de resultats, nou jornades consecutives invicte, amb set triomfs i dos empats, fet que li ha permès enfilar-se a la tercera plaça de la classificació superant el Vila-real.

La gran novetat en l'onze inicial podria ser la presència de l'asturià Juan Mata, que després de perdre's els últims partits per una lesió al turmell, ja està en condicions de jugar, tot i que va ser descartat per al partit de dimarts passat, malgrat que el jugador es veia en condicions de jugar.

El retorn de Mata a l'onze inicial podria fer que el tècnic Unai Emery torni a un esquema tàctic amb bandes, després de prescindir-ne davant del Schalke, cosa que suposaria la tornada a l'onze inicial de Joaquín, artífex amb els seus dos gols del triomf de la passada jornada al Vicente Calderón.

Emery no podrà comptar amb el lesionat David Albelda, ni amb els sancionats Jordi Alba i Maduro. A més, ha decidit descartar Vicente i Dealbert. Finalment, el porter César Sánchez ha entrat en la convocatòria, tot i les molèsties que va patir en l'entrenament de dijous, i també ho ha fet el lituà Stankevicius, que no pot jugar a Europa.

D'altra banda, l'entrenador de l'Sporting de Gijón, Manolo Preciado, ha decidit dur a València a tots els jugadors disponibles, 22 en total, per afrontar el partit de demà.

stats