Europa League
Esports 03/10/2013

El València recupera sensacions a Europa (0-2)

Els homes de Miroslav Djukic s'han imposat al Kuban Krasnodar a domicili gràcies als gols de Paco Alcácer i Feghouli

A. Galera

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } El València ha sumat els tres primers punts de la temporada a l'Europa League després de guanyar al camp del Kuban Krasnodar per 0-2 amb gols de Paco Alcácer i Feghouli, en un partit que ha dominat gairebé en la seva totalitat. Des del primer minut, els homes de Miroslav Djukic han tingut la possessió de la pilota i el control del duel. De fet, el conjunt blanc-i-negre ha generat les aproximacions més clares, especialment en els primers 45 minuts, tot i que li ha faltat més convicció a l'hora de rematar.

Ricardo Costa ha pogut avançar els seus al minut 26, però el porter Belenov, que no s'ha mostrat gaire segur en gairebé cap atac valencianista, s'ha trobat el remat del portuguès i l'ha desviat a córner. A partir d'aquest moment, el València ha assetjat la porteria del Kuban, que ha tingut oportunitats comptades mitjançant contraatacs perillosos però alhora poc efectius. Tot i així, la primera part ha acabat sense gols.

La segona meitat, però, ha començat amb ocasions perilloses per a tots dos equips, especialment per part dels locals, que en una d'elles han reclamat penal per una clara falta que Barragán ha comès sobre Bueno dins l'àrea. L'àrbitre no ha xiulat res i el València ha començat a treballar en el primer gol, que ha arribat de la mà de Paco Alcácer al minut 73, que s'ha aprofitat d'una errada còmica de Belenov. Poc més tard, Feghouli ha sentenciat amb un bon gol de falta que també s'ha empassat el porter. Amb aquest triomf, el València suma la primera victòria de la temporada a Europa i la quarta consecutiva comptant les de la Lliga contra Sevilla, Granada i Rayo Vallecano.

Fitxa Tècnica

0 - FC Kuban Krasnodar: Belenov, Xandao, Dealbert, Fidler, Kozlov, Khubulov (Tsoraev, m. 59), Melgarejo, Tlisov, Bueno (Tsoraev, m. 68), Popov i Cissé (Ibrahima, m. 81).

1 - Valencia: Guaita, Barragán, R. Costa, V. Ruiz, Guardado, J. Fuego, Parejo (Oriol Romeu, m. 76); Feghouli, Canales (Cartabia, m. 59), Bernat i Piatti (Paco Alcácer, m. 66).

Gols: Paco Alcácer (m. 732), Feghouli (m. 81).

Àrbitre: Marijo Strahonja (Croata). Ha ensenyat la targeta groga als locals Khubulov (m. 15), Kozlov (m. 40) i al visitant Barragán (m. 47).