EUROCUP
Esports 01/05/2014

El València derrota l'Unics Kazan per 80-67 a l'anada de la final de l'Eurocup de bàsquet

L'equip de Velimir Perasovic defensarà 13 punts en el partit de tornada a la ciutat russa

Dmitry Sokolov (Unics Kazan), intenta super els jugadors del València Basket Oliver Lafayette, Bojan Dubljevic i Romain Sato

ValènciaEl València acarona amb els dits la tercera Eurocup de la seva història després de derrotar en el partit d'anada els russos de l'Unics Kazan per un clar 80-67. L'equip de Perasovic, que aquesta temporada havia perdut dos cops contra el Kazan, ha trencat el partit ja en un primer quart pletòric (27-12) i haurà de defensar el resultat del partit d'anada a la pista dels russos. En el darrer quart però, el Kazan ha aconseguit un parcial de 6-21 que el deixa amb opcions de guanyar el títol.

L'equip local, amb Lafayette dirigint el joc, s'ha cruspit el rival en dos quart magnífics. Doellman i el català Pau Ribas han fet mal als russos, i han aconseguin que l'equip valencià s'escapés de 30 punts en el tercer quart. La reacció visitant, liderada per Veremeenko, ha evitat que la final quedés sentenciada ja a l'anada.

Després de tres anys consecutius en què equips de Rússia han guanyat aquesta copa (fa dos anys el València va perdre la final), l'equip de Perasovic tindrà una gran oportunitat per portar el títol a la Fonteta.