COPA AMÈRICA
Esports 21/06/2019

L'Uruguai no pot superar una sorprenent selecció japonesa

Els uruguaians encara no tenen matemàticament la classificació per als quarts de la Copa Amèrica

Efe
1 min
Luis Suárez celebra el gol anotat contra el Japó

Porto AlegreL'Uruguai no ha pogut assegurar matemàticament la classificació per als quarts de final de la Copa Amèrica i s'ha vist sorprès per una selecció japonesa que l'ha obligat al màxim per sumar almenys un punt, després d'anar en dues ocasions en desavantatge al marcador (2-2).

En un partit d'anada i tornada, probablement el més vistós des del començament de la Copa Amèrica, l'Uruguai s'ha trobat molta més oposició de la que s'esperava. La 'celeste' s'ha vist obligada sempre a remuntar.

Ho ha fet en el primer temps, gràcies a un penal executat per Luis Suárez (minut 33) que ha equilibrat el gol inicial de Koji Miyoshi (minut 25). I també després del descans, perquè Miyoshi ha tornat a marcar (minut 59) i només el poderós joc aeri de Josema Giménez li ha permès empatar a la sortida d'un córner (minut 66).

Amb aquest empat, l'Uruguai suma quatre punts en el Grup C, Xile en té tres a l'espera del seu partit d'aquest dissabte a la matinada contra l'Equador, el conjunt japonès en suma 1 i la selecció equatoriana, cap.

stats