Futbol Català
Esports 03/05/2011

El Lleida no presenta cap pla de viabilitat i es veurà obligat a vendre la plaça de la SAE

L'entitat no ha efectuat proposta de conveni de creditors i el jutge Eduardo Enrech haurà de dictar una resolució per competir fins a final de temporada

àngel Garreta
1 min
L'alcalde Ros al costat de la presidenta del Lleida, Anabel Junyent

BarcelonaEl termini legal per presentar un pla de viabilitat que pogués permetre la Unió Esportiva Lleida seguir funcionant esportivament com a SAE (Societat Anònima Esportiva) finalitzava avui a les tres del migdia i sobre la taula dels administradors concursals no ha arribat cap proposta, malgrat l'anterior màxim accionista del club, Tatxo Benet, havia assegurat feia setmanes la supervivència del club a tots els membres de l'entitat.

La figura visible durant aquesta temporada de la SAE del club, Anabel Junyent, quedarà aviat inhabilitada i l'entitat passarà a mans dels tres administradors concursals. El jutge encarregat del cas, Eduardo Enrech, podria dictar en breu una resolució per tal que la primera plantilla del Lleida, que lluita esportivament per disputar la promoció d'ascens a Segona A, pugui finalitzar la temporada. La venda de la plaça esportiva -i conseqüent descens tret que el nou propietari vulgui mantenir el club i deixar-lo a la ciutat- podria ser el primer pas per no esborrar del mapa català la història del club de futbol més important de la Terra Ferma.

En aquest sentit, Anabel Junyent ha manifestat que "la desaparició pot ser una bona solució donat que tothom cobrarà i desapareixerà el deute". No opina igual el tècnic de la plantilla, Emili Vicente, qui es mostra molt decebut. "cadascú tindrà les seves raons per no haver aportat una solució. La gent de Lleida no es mereix això", opina el màxim responsable la plantilla. Dins l'entitat, tothom espera que la venda de la SAE pugui realitzar-se a algú de la Terra Ferma que vulgui mantenir la UE Lleida i la seva plaça esportiva.

stats