BARÇA
Esports 22/10/2019

Umtiti, novament de baixa per molèsties al genoll esquerre

El club informa que ha patit una contusió a l'entrenament d'aquest dimarts

M.m.
1 min
Samuel Umtiti durant l’entrenament previ al partit del Barça contra l’Atlètic de Madrid.

BarcelonaSamuel Umtiti torna a estar a la infermeria. El central francès és baixa per unes molèsties al genoll esquerre, després de patir una contusió en l'entrenament d'aquest dimarts. Així ho ha explicat el Barça a través d'un comunicat.

En el text no es relaciona aquesta lesió amb la qual el va tenir gairebé mig any inactiu, tot i que també es tracta del mateix genoll esquerre. En qualsevol cas, Umtiti no ha entrat a la llista per viatjar a Praga on l'equip juga aquest dimecres el tercer partit de la fase de grups de la Champions.

Qui tampoc és a la llista és Sergi Roberto. En el seu cas segueix amb el procés de recuperació de la distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer el dissabte a Eibar.

Valverde ha donat a conèixer la llista de 20 jugadors que s'emporta a Praga, on n'haurà de descartar dos abans del partit. A priori, un d'ells serà Iñaki Peña, el porter del B.ç

Els convocats són: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Jordi Alba, De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña i Ansu Fati.

stats