Triomf del Barça en el retorn d'Heurtel (77-59)

La Penya cau contra el Casademont Saragossa al Palau Olímpic (72-93)

A.n.
Thomas Heurtel

BarcelonaEl Barça de bàsquet es va imposar ahir al Betis en un duel més igualat del que es podia preveure per les diferències entre els dos conjunts sobre paper i del que dibuixa el marcador final (77-59). El partit va estar marcat pel retorn de Thomas Heurtel, cinc mesos després d’una lesió que havia tingut apartat un dels millors jugadors blaugranes del curs passat.

Al minut 8:27 de partit el Palau Blaugrana va ovacionar amb contundència el retorn del base francès. Heurtel va jugar 19 minuts durant els quals va anotar 11 punts i va repartir 6 assistències en el seu retorn a les pistes. Un dels altres noms propis del partit va ser el de Kyle Kuric, que amb 17 punts va ser el màxim anotador del partit. Nikola Mirotic va ser baixa per un virus estomacal i Malcom Delaney va tenir descans en el triomf del líder de la Lliga Endesa.

Nova derrota de la Penya

El Club Joventut Badalona, per la seva part, va perdre (72-93) contra el Casademont Saragossa al Palau Olímpic. Els visitants van obrir una bona escletxa en el tercer quart i la Penya no va poder remuntar. Neno Dimitrijevic va ser baixa, deixant Carles Duran amb només un base disponible.