Espanyol
Esports 26/10/2013

Tres minuts i un penal que no ho era condemnen un Espanyol tendre al Ciutat de València (3-0)

El Zhar obre la victòria des dels onze metres, regala una assistència a Diawara i tanca la golejada amb el tercer als deu minuts de la represa

Natalia Arroyo

BarcelonaL'Espanyol no ha merescut un càstig tan sever. Per ocasions ha fet mèrits, fins i tot, per sumar un empat o guanyar, però ha sortit escaldat del Ciutat de València a mans d'un Llevant efectiu i directe que ha aprofitat dues accions consecutives en tres minuts per resoldre la victòria (3-0). Al minut 24, l'àrbitre Muñiz Fernández ha convertit una falta fora de l'àrea de Víctor Sánchez a El Zhar en penal, que ha transformat el mateix davanter marroquí.

L'acció ha desorientat l'Espanyol, que ha vist com en la següent jugada El Zhar feia una centrada des de l'esquerra que Babá Diawara ha pentinat de cap per fer el 2-0.

El resultat ha donat força al plantejament del Llevant, que ha regalat la iniciativa i ha deixat que fos l'Espanyol qui portés el pes del partit. Tot i el domini, ha tornat a ser l'estratègia la principal font de perill dels blanc-i-blaus, que haurien pogut retallar diferències abans del descans.

A la represa, ni tan sols el debut de Jhon Córdoba, que ha tingut al seu cap el gol després d'un xut al pal de Pizzi, ha evitat la desfeta periquita. El gol d'El Zhar als deu minuts del segon temps ha acabat de fer impossible la remuntada d'un Espanyol que ha seguit competint amb orgull, acumulant ocasions i arribades per maquillar, com a mínim, la derrota, però s'ha limitat a deixar morir el matx pensant en la llarga setmana de dos partits que li espera.