Futbol
Esports 30/04/2013

Tremp prepara un homenatge a Miki Roqué

La població celebrarà el pròxim 6 de maig un acte d'homenatge al futbolista que va morir al juny de l'any passat

Efe
1 min

LleidaTremp celebrarà el pròxim 6 de maig un acte d'homenatge al futbolista del Betis, Miquel Roqué, que va morir al juny de l'any passat, col·locant una placa en la seva memòria al parc d'accés al camp de futbol del poble on va néixer.

Segons ha informat l'Ajuntament de Tremp, aquest homenatge s'ha organitzat recollint la demanda de les entitats locals i de molts ciutadans de Tremp que han volgut deixar constància del seu afecte i estimació al jugador i a la seva família.

L'acte, que se celebrarà a les 19 hores al Parc del Pinell de Tremp, tindrà la participació de representacions de Real Betis Futbol i del Futbol Club Barcelona. A més, a l'acte participaran també els altres clubs en els quals va jugar Roqué, és a dir, el Liverpool FC, la UE Lleida, el Jerez UD, el CD Cartagena i el Oldham Athletic.

Els escuts de tots aquests clubs figuraran a la placa commemorativa d'homenatge al futbolista, que va morir als 23 anys d'edat a causa d'un càncer ossi a la pelvis que no va aconseguir superar.

stats