Esports 04/11/2019

La Trail Menorca Camí de Cavalls inclourà 2.000 places i una categoria de relleus

Es mantenen les sis distàncies de l'any passat, corresponents als 27, 45, 58, 85, 100 i 185 quilòmetres

Ivan Martín
1 min
La cursa permet donar la volta a l'illa a través del Camí de Cavalls.

MaóAquest dimecres s'obrirà el termini per participar en la novena edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, l'esdeveniment atlètic més important de l'illa. La cursa es disputarà del 22 al 24 de maig i tindrà un sostre de 2.000 places. L'empresa organitzadora, Elitechip, ha decidit mantenir la Trail el mes de maig perquè les condicions climatològiques són més òptimes, però també pel caràcter desestacionalitzador de la prova. Cal recordar que els principals patrocinadors són la Fundació Balear de l'Esport i la Fundació Foment del Turisme Menorca.

La principal novetat és la possibilitat de recórrer els 185 quilòmetres per relleus, una modalitat dirigida a equips d'entre 2 i 4 corredors que vulguin fer la volta a l'illa. Aquest format no permet córrer més d'un corredor per etapa, cada membre haurà de recórrer un mínim de tres etapes. L'objectiu no és trobar l'equip més ràpid, sinó oferir una alternativa diferent perquè els esportistes planifiquin una estratègia per adjudicar-se la cursa. El preu per equip oscil·larà entre els 215 i els 265 euros. L'organització de la Trail Menorca Camí de Cavalls treballa paral·lelament per tancar paquets que incloguin la inscripció, l'allotjament i el trasllat.

D'altra banda, es mantenen les sis distàncies de l'any passat, corresponents als 27, 45, 58, 85, 100 i 185 quilòmetres. Els responsables organitzatius, Guillem Bosch i Víctor Truyol, s'han mostrat "molt satisfets" amb la resposta que han tingut per part dels "més de 8.000 participants que han pres part en la correguda i que l'han convertida en un referent dins l'Estat i a fora".

stats