PRIMERA DIVISIÓ
Esports 01/09/2022

Traca final al Girona: cinc fitxatges en un dia

Romeu, Fuidias, Gazzaniga, Vallejo i Villa completen la plantilla de Míchel Sánchez

2 min
Quique Cárcel

GIRONAEl Girona ja té perfilat el vestidor amb el qual mirarà d'aconseguir la permanència a Primera, el seu veritable repte, després d'un dia inèdit en què ha tancat fins a cinc operacions. Si no és un rècord a Montilivi, s'hi acosta. Els porters Paulo Gazzaniga i Toni Fuidias, els migcampistes Oriol Romeu i Toni Villa i el davanter Manu Vallejo són les darreres incorporacions de Quique Cárcel, que al llarg de l'estiu, i això té molt de mèrit, ha dut a terme moltes de les primeres opcions que tenia al cap. En conjunt, el club blanc-i-vermell ha fet un bon mercat de fitxatges.

Els acords en les darreres hores van donar sentit a tota la feina feta prèviament. Romeu (fitxat per tres cursos del Southampton) i Gazzaniga (cedit del Fulham) ja eren a la ciutat la nit abans, i Fuidias (del Madrid, arriba en propietat fins al 2025), va ser anunciat abans de dinar. A partir d'aleshores, bogeria de reunions i trucades: Manu Vallejo (València) i Toni Villa (Valladolid) agafaven tot el protagonisme. Es volia ampliar els recursos i tots dos hi encaixaven; la dificultat residia a fitxar-los pagant traspàs. Amb qui primer es va arribar a un acord va ser amb Vallejo, que signa per tres temporades i donarà oxigen a la dupla Stuani-Taty, a part d'oferir altres solucions. Villa va trigar més i signa fins al 2025, sent una gran alternativa a la zona de tres quarts, ja que pot ser útil en diferents rols de la part ofensiva, com a l'extrem.

Entre altes (14) i baixes (11) –sense incloure el filial–, la direcció esportiva ha passat uns mesos entretinguda. Volia donar-li a Míchel les millors eines possibles i a fe que s'hi han esforçat, lligant futbolistes en totes les posicions: dos porters (Gazzaniga i Fuidias), un lateral dret (Couto), un central que pot jugar de mig (David López), dos laterals esquerres (Miguel Gutiérrez i Javi Hernández), dos pivots (Oriol Romeu i Yangel Herrera), dos mitjos que fan de tot (Iván Martín i Toni Villa), dos mitjapuntes (Reinier i Riquelme) i dos davanters (Taty Castellanos i Vallejo). Tant de bo n'hi hagi prou.

stats