ELECCIONS AL BARÇA
Esports 25/02/2021

Toni Freixa matisa la inversió en fitxatges

2 min
El candidat a la presidència del Barça Toni Freixa.

BarcelonaDesprés de deixar anar dilluns en una entrevista a RAC1 que “seria possible fitxar Haaland i Mbappé” i que portaria al Barça “dos cracs diferencials en atac i un gran defensa”, Toni Freixa va voler aclarir ahir quin seria el destí dels 250 milions que va anunciar que té pactats amb un grup inversor. En l’acte de presentació del programa econòmic de Fidels al Barça, l’exportaveu durant el mandat de Sandro Rosell va afirmar que no agafaran els 250 milions per anar directament al mercat, “tal com s’ha fet altres vegades en la nostra història, com quan es va vendre Figo o Neymar”. “Es tracta de compartir un projecte empresarial amb l’inversor per poder generar en un futur immediat encara molts més ingressos”, va afegir.

Durant la presentació, Freixa va estar acompanyat d’Anna Vilaferran, que seria la vicepresidenta econòmica del Barça en cas que ell guanyés les eleccions; Ramon Artigas, llicenciat en gestió empresarial a Esade i expert en màrqueting digital; Àngel Gustà, empresari del sector dels hidrocarburs, i Lluís Jové, empresari del sector químic.

Laporta presenta programa esportiu

L’activitat electoral no s’atura i avui a les 11.30 h a la seva seu electoral, situada a la Fàbrica Moritz, Joan Laporta presentarà el seu projecte esportiu. Fins ara l’expresident blaugrana s’ha mantingut hermètic pel que fa a bona part dels noms que l’acompanyarien en l’estructura esportiva en cas de guanyar les eleccions. Algunes de les cares que s’han vinculat al seu equip esportiu són el mallorquí Mateu Alemany, exdirector general del València, i Marc Overmars, exfutbolista del Barça i actual director esportiu de l’Ajax, que el periodista Oriol Domènech va revelar al programa Onze d’Esport3 que no continuarà al conjunt d’Amsterdam quan s’acabi aquesta temporada.

De moment, a la presentació d’avui hi assistiran Xavier Budó, llicenciat en ADE i entrenador de tenis, que també ha treballat en el camp de l’alt rendiment esportiu; Jordi Mompart, professor de física de la UAB i expert en tecnologies quàntiques, i el responsable de la parcel·la esportiva de la candidatura de Laporta, Rafael Yuste.

Per la seva banda, Víctor Font, el candidat de Sí al Futur, també farà una compareixença avui. En el seu cas serà a les 16.30 h a la seva seu, l’Olívia Balmes Hotel de Barcelona.

stats