Barça
Esports 05/10/2014

Tito Vilanova rep un homenatge pòstum a l'Escala

La localitat li ha lliurat l'Anxova d'Or, guardó que ha estat recollit per la seva filla

Ara
1 min
Un moment de l'acte, a L'Escala / ALEIX TELLO / FC BARCELONA

BarcelonaL'Escala ha recordat aquest diumenge la memòria de Tito Vilanova, que va morir als 45 anys aquest 25 d'abril. La localitat li ha lliurat l'Anxova d'Or a títol pòstum, guardó que ha estat recollit per la seva filla, Carlota Vilanova.

L'acte s'ha celebrat a l'Ajuntament de la localitat empordanesa, presidit per l'alcalde, Estanislau Puig. El vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova han representat el Barça. Abans del lliurament de l'Anxova d'Or, Jordi Roura, director del futbol formatiu del Barça, ha fet el pregó de la festa major.

"Aquest és un reconeixement més a una gran persona que ens va deixar injustament", ha dit Jordi Cardoner. "Tothom li té un gran sentiment d'agraïment pel que va fer pel nostre club, tant en el futbol base com en el futbol professional. No és només un agraïment pels èxits esportius; també per l'ensenyament humà. Deixa una petjada molt profunda", ha afegit el vicepresident. "Les qualitats de Tito coincideixen amb els valors que volem pregonar en el nostre futbol base: passió, esforç, sacrifici, humilitat o saber treballar en equip", ha recordat.

stats