FUTBOL ARGENTINA
Esports 04/05/2016

Tata Martino, sobre Messi: "Primer vindrà amb nosaltres i després farà el viatge que hagi de fer per declarar"

El seleccionador argentí ha explicat el pla de viatges que haurà de fer Leo Messi per poder ser a la concentració de la Copa Amèrica des del principi

Ara
1 min
Gerardo 'Tata' Martino va parlar sobre la Copa Amèrica Centenari que es disputarà el juny

BarcelonaL'entrenador de la selecció Argentina, Gerardo 'Tata' Martino ha explicat que Leo Messi s'unirà a la concentració de l''albiceleste' després de la final de Copa del Rei del 22 de maig, dies després "farà el viatge que hagi de fer per declarar per les presumptes acusacions de frau fiscal i llavors anirà directament als Estats Units", lloc on es juga la Copa Amèrica Centenari, a partir del 3 de juny.

L'exentrenador del Barça s'ha referit a l'elevat nombre de viatges que ha de fer Messi: "És una qüestió que ni ell ni la gent que s'ocupa d'aquests temes pot modificar. El dia 2 de juny ha d'estar declarant, però vindrà abans i estarà amb nosaltres".

Parlant de la competició que els argentins han de jugar a partir del juny, ha manifestat que "guanyar un campionat seria de molta ajuda per als futbolistes", recordant que els seus jugadors "han fet un gran camí per ser finalistes del darrer Mundial i de l'última edició de la Copa Amèrica". Ha afegit que en aquesta edició hi ha diversos equips que competiran al nivell d'Argentina o el Brasil. Els argentins tindran una nova oportunitat de tallar una ratxa que ja s'allarga a 23 anys sense guanyar una competició.

stats