Futbol

"Son un delicte greu", Luis Enrique sobre les amenaces de mort a Morata: l'Eurocopa en tres tocs (dia 16)

El davanter madrileny va denunciar en una entrevista que l'havien amenaçat de mort a ell i la seva família

2 min
Luis Enrique

La mofa sobre la falta de gol d’Álvaro Morata ha traspassat els límits i el futbolista va explicar que ell i la seva família han rebut amenaces, fet que Luis Enrique i els seus companys han censurat. Aquest és el primer dels 'Tres tocs' del setzè dia de l'Eurocopa.

1. “Les amenaces de mort a Morata són un delicte greu”

Morata va afirmar en una entrevista a la Cope que "he rebut amenaces i insults cap a la meva família, m’han dit que es morin els meus fills... He hagut de deixar el telèfon de banda per no veure el que es diu”. Luis Enrique ho ha qualificat aquest diumenge com un “delicte greu”: “La situació té tal grau de serietat que s’hauria de posar en mans de la policia, perquè insultar i amenaçar de mort a qui sigui, però més a nens, és un delicte greu. S’hauria de posar en mans de les autoritats i ser corregit de manera rotunda”. El migcampista Koke s'ha manifestat en la mateixa línia: "No m'explico que passin aquestes coses, perquè poden fer molt mal. El jugador potser sap com encaixar-ho, però la família i els nens... Això és denunciable".

2. Sense els botxins de la pitjor derrota de Cròacia

Ja amb Luis Enrique, Espanya va clavar el setembre del 2018 a Elx la golejada més gran de la història de la selecció de Croàcia en un partit de la Lliga de les Nacions: 6-0. Aquest dilluns les dues seleccions es tornaran a veure les cares, en aquesta ocasió, al Parken Stadium de Copenhaguen. Qui no hi serà, però, són els golejadors d’aquell dia, ja que cap ha estat convocat pel tècnic asturià per disputar l’Eurocopa. Ni Saúl Ñíguez, ni Marco Asensio, ni Rodrigo Moreno, ni Sergio Ramos, ni Isco Alarcón. Sí que hi és, en aquest cas a les files de Croàcia, el porter Lovre Kalinic, que va completar la golejada amb un gol en pròpia porta. Kalinic és suplent de Dominik Livaković, porter que aquesta temporada va patir en dues ocasions Gerard Moreno durant l’Europa League.

3. L’oasi particular de Griezmann amb França

En l'altre partit d'aquest dilluns, Suïssa posarà a prova la fiabilitat de França (21 h, Telecinco). La gal·la és la plantilla amb més estrelles, entre les quals Griezmann. L’atacant blaugrana viu amb França el seu particular oasi: és un dels líders d’un vestidor amb futbolistes com Mbappé, Benzema i Pogba. Si amb França la figura de Griezmann no està en qüestió, al Barça aquest estiu es parlarà molt del seu futur. Quan s’oficialitzi la renovació de Messi, els gestors blaugranes hauran de fer mans i mànigues per alliberar 200 milions d’euros de massa salarial. I, malgrat que Griezmann no vol sentir a parlar de sortir del Barça, al club escoltarien encantats ofertes pel francès, el segon més ben pagat de la plantilla després de Messi. 

stats