Esports 09/09/2017

S’investigaran atacs d’alguns ‘Supporters del Mallorca’

L’eufòria posterior al derbi històric de dissabte va esdevenir un infern per a alguns aficionats de l’Atlètic Balears

Anna Schnabel
1 min
A Son Malferit, minuts abans del derbi històric.

PalmaDiuen que no és el primer pic que passa. L’eufòria posterior al derbi històric de dissabte va esdevenir un infern per a alguns aficionats de l’Atlètic Balears. Una de les comissaries de la Policia Nacional de Palma acollí, la matinada següent, les denúncies de quatre persones que, segons van explicar als agents, havien estat greument agredides per diversos membres dels anomenats ‘Supporters del Mallorca’.

“Quatre o cinc individus van començar a pegar coces a la denunciant per tot el cos, colpejant al mateix temps una altra de les dones”, diu un dels escrits. “El grup estaria integrat per unes 25-30 persones, totes elles homes i de fins a 40 anys” que “vestien camisetes del club esportiu Mallorca”, hi diu en una altra de les denúncies. Mentre els agredien, segons l'escrit, els insultaven i corejaven "Supporter Mallorca Holligan". Aquestes són només algunes de les intimidacions que els denunciants van explicar als agents. Dies després, els atacs contra ells van tornar-se a repetir. I van tornar a ser denunciats.

Alguns també "vestien o feien onejar banderes amb simbologia feixista”, va indicar a l’ARA Balears un altre denunciant, també agredit aquella nit. Alguns dels atacs han tingut greus conseqüències per a les víctimes, com asseguren que podran demostrar els informes mèdics. L'autor d'una de les quatre denúncies ja ha estat citat per la policia per a intervenir en una roda de reconeixement.

L’Atlètic va expressar en un comunicat el rebuig a les agressions. També aclarí que la relació amb el Mallorca és “cordial” i assegurà que vol que “les dues aficions obviïn aquestes actituds”.

stats