Esports 01/09/2017

Sergio Sánchez arriba cedit i tanca la plantilla de l'Espanyol

El defensa mataroní torna al club on es va formar nou anys després de ser venut al Sevilla

Roger Requena
2 min
Sergio Sánchez jugarà cedit un curs a l'Espanyol

BarcelonaEl retorn de Sergio Sánchez tanca la plantilla de l'Espanyol. Amb el defensa mataroní, que arriba cedit de manera gratuïta fins a final de temporada procedent del Rubin Kazan rus –sempre que passi la revisió mèdica aquest diumenge–, el club blanc-i-blau dona per tancada una plantilla que, finalment, tindrà 25 fitxes –hi ha hagut ofertes per jugadors els últims dies de mercat, però cap ha volgut sortir del club–. És el novè reforç de l'estiu. Abans, el club havia incorporat Diego López –l'ha comprat definitivament al Milan–, Mario Hermoso, Naldo, Dídac Vilà, Granero, Darder, Sergio García i Piatti –comprat al València–. En total, l'Espanyol haurà invertit aquest estiu uns 8,6 milions d'euros, mentre que n'ha ingressat uns 6,2.

Sánchez, de 31 anys, aporta veterania, polivalència –pot jugar de central i de lateral dret– i, sobretot, ADN periquito, un valor afegit, per a l'entitat. Al Rubin Kazan va arribar-hi lliure el curs passat, quan va jugar 21 partits. Enguany, però, el seu protagonisme ha estat pràcticament nul, ja que només ha participat 45 minuts en un duel, el 29 de juliol contra l'Arsenal Tula, on es va lesionar i va ser substituït al descans. Des d'aleshores, no ha tornat a jugar.

El central mataroní torna al club on va formar-se de petit, i que el va haver de deixar marxar el 2009 pels problemes econòmics de l'entitat. Va fitxar pel Sevilla a canvi de 3 milions d'euros. Allà va patir una malaltia al cor que, afortunadament, va superar després de passar pel quiròfan a Hamburg. Del Sánchez Pizjuán va anar al Màlaga, que en va pagar pràcticament el mateix, i d'allà ha passat pel Panathinaikòs grec i, per últim, pel Rubin Kazan.

Adrià López, cinc mesos de baixa

Un que tardarà a jugar amb l'Espanyol és el porter del juvenil Adrià López, que ha estat operat aquest divendres pel doctor Ramon Cugat i serà baixa els propers cinc mesos. El porter va patir durant l'escalfament contra el Leganés una lesió al menisc intern del genoll esquerre. Se li ha practicat una sutura meniscal que li farà perdre gairebé mitja temporada.

stats