Futbol Català
Esports 02/04/2012

Sanció de vuit partits sense xiular per un àrbitre que va parlar per telèfon mentre dirigia un partit

El col·legiat Fathellah Dahbi va realitzar l'acció en un duel d'alevins

Ara
1 min
Els escàndols arbitrals catalans augmenten

BarcelonaL'àrbitre que va dirigir el partit de categoria aleví entre el Linyola i l'Escola de Futbol Base Guissona, Fathellah Dahbi, ha rebut vuit partits de sanció i la retirada de 0,20 punts de la seva valoració de la temporada per haver parlat pel seu telèfon mòbil durant la disputa de l'encontre entre els dos equips el passat 24 de març.

Segons el comunicat de la Federació Catalana de Futbol, el Comitè d'Àrbitres ha ponderat la sanció valorant que "la singular naturalesa de l'acte de desconsideració demostra un menyspreu total i absolut als participants en el partit i a la pròpia competició", a la vegada que "hi havia potencial risc sobre la integritat física dels contendents per introduir un element aliè al joc". La sanció també s'aplica per "desatendre de forma greu les funcions arbitrals". El Comitè, que no ha aplicat el tipus de sanció més dura de l'article 33.2.D del reglament, concedeix el termini legal de vuit dies a Dahbi per presentar recurs sobre la decisió.

Del Olmo Castelló, pendent de sanció

El col·legiat Francisco Del Olmo Castelló, que va agredir un aficionat a Andorra en un partit entre l'equip local i La Seu d'Urgell, està retirat provisionalment de la competició però encara a l'espera que l'ens territorial de Lleida del Comité d'Àrbitres imposiu una sanció als fets.

stats