Esports 20/03/2021

El Sabadell pateix però s'endú un punt contra l'Sporting (1-1)

L'equip d'Antonio Hidalgo ha lluitat contra el conjunt asturià i s'adjudica un punt que no els treu de la zona de descens

2 min
Stoichkov celebrant el gol dels arlequinats

Des del xiulet inicial les ocasions clares han estat protagonitzades pels jugadors blanc-i-vermells de l'Sporting de Gijón. El control de la pilota ha anat a càrrec dels jugadors de David Gallego, mentre que els arlequinats han aprofitat contraatacs per pressionar l'equip visitant. Al minut 20, però, l'astúcia d'Heber Pena ha decantat el marcador a favor dels arlequinats. L'àrbitre de l'enfrontament, Iglesias Villanueva, ha xiulat penal a favor del conjunt català després que Heber caigués dins de l'àrea en topar amb Saúl. Tot i que el VAR ha revisat l'acció per unes possibles mans a l'inici de la jugada, el col·legiat ha ratificat la pena màxima. Stoichkov no ha perdonat i, amb un xut ajustat al pal esquerre, ha obert la llauna per al conjunt d'Antonio Hidalgo.

La resta de la primera part ha seguit la mateixa tònica i, a mesura que han passat els minuts, l'Sporting s'ha instal·lat a les proximitats de la porteria de Mackay. La més clara ha estat per a Manu García, que amb un xut potentíssim ha obligat el porter del Sabadell a fer una gran acció i a atrapar el rebuig abans que arribés a les botes de Djurdjevic.

Precisament de les botes del davanter montenegrí de l'Sporting ha arribat la galleda d'aigua freda per als vallesans. Pocs minuts després que es reprengués el partit al segon temps, Djurdjevic ha engaltat un xut amb la cama dreta des de fora del balcó de l'àrea. Mackay no ha pogut fer res per evitar el gol, i l'Sporting ha tornat a empatar el matx.

Amb la igualtat en el marcador, el Sabadell ha quedat estabornit. El conjunt de David Gallego ha aprofitat la inèrcia i ha assetjat l'equip local. Els arlequinats només han pogut parar l'efervescència de l'Sporting fent canvis per renovar la plantilla sobre la gespa. La tàctica ha funcionat i ha arribat l'ocasió més clara per a l'equip català, amb un xut creuat des de la mitja lluna de l'àrea d'Heber Pena. Tot i que no ha vist porteria, Mariño s'ha vist obligat a estirar-se per assegurar que l'esfèrica no entrava a la porteria.

Els últims minuts han estat arlequinats. Conscient que la necessitat de sumar punts és imperiosa, el Sabadell ha pressionat la sortida de pilota de l'Sporting i ha aconseguit aturar les ocasions de perill de l'equip de Gallego. Els d'Hidalgo han acabat aconseguint un punt.

stats