RUGBI
Esports 02/02/2020

França s'imposa a la tot poderosa Anglaterra a Saint Denis (24-17)

Dissabte, victòries de Gal·les i Irlanda en l'estrena del Sis Nacions de rugbi

T.p. / A.n.
1 min
França s'imposa a la tot poderosa Anglaterra a Saint Denits (24-17)

BarcelonaAquest cap de setmana el món de l’esport ha viscut el començament del prestigiós i històric Torneig de les Sis Nacions de rugby. En la jornada d'aquest diumenge, la rejovenida França del tècnic debutant Fabien Galthé s'ha imposat a la tot poderosa Anglaterra (24-17) en un enfrontament disputat a l’estadi de Saint Denis. El conjunt anglès ha lluitat per la remuntada, però s'ha quedat a les portes davant de la bona defensa francesa.

Els gal·lesos han debutat al Sis Nacions derrotant als italians

La selecció gal·lesa va debutar dissabte, on defensa el títol obtingut fa un any, i va derrotar els italians a Cardiff (42-0). Al descans, Gal·les ja manava còmodament per 21-0 i va deixar fora de combat els italians. Els xuts a pals de Biggar, sumats als tres assajos de Josh Adams i dos més de Tompkins i North, van decidir el matx.

Johnny Sexton ha brillat al Irlanda-Escòcia de rugbi

La selecció d’Irlanda, també dissabte, es va imposar per 19-12 a Escòcia en la primera jornada del Sis Nacions de rugbi. Johnny Sexton va liderar el triomf dels verds anotant tots els punts locals. El xutador no va fallar tres xuts de càstig i, a més, va ser l’autor de l’únic assaig dels irlandesos. Els escocesos, amb quatre xuts a pals de Hastings, van plantar cara però no van poder superar la defensa irlandesa encapçalada per CJ Stander, escollit millor jugador del partit.

stats