Esports 21/03/2017

Robert Fernández dona per encarrilades les renovacions de Messi i Iniesta

El director esportiu blaugrana assegura a la Cadena Ser que serà ell qui decideixi qui serà el proper tècnic del Barça

Ara
2 min
Robert Fernández, durant l'entrevista a la Cadena Ser

BarcelonaEntrevistat a l'espai 'Què t'hi jugues', de la Cadena Ser, el director esportiu del Barça, Robert Fernández, ha assegurat que les renovacions d'Iniesta i Messi estan encarrilades. "Messi renovarà, ho he dit sempre. És feliç a Barcelona, està en un magnífic equip i no tinc dubtes que renovarà. I Iniesta també, en el seu moment. Andrés ho mereix tot, s'ha criat aquí i ho ha donat tot a l'equip. És una persona molt estimada".

El director esportiu blaugrana, que ha avançat que "hi haurà pocs canvis a la plantilla respecte a l'any passat", ha puntualitzat que no li agrada pagar grans quantitats de diners en fitxatges que puguin eclipsar l'ascens de jugadors del planter. A més, ha anticipat que l'any vinent "hi haurà algun jugador del B en el primer equip, 3 o 4 jugadors estan pujant amb força".

Robert Fernández també s'ha referit al relleu de Luis Enrique a la banqueta: "M'asseuré amb el president i els directius, i parlarem del que és el millor per a l'equip, però el nom de l'entrenador l'escolliré jo". Fernández, però, no ha volgut donar pistes: "Hi ha temps per decidir amb calma, estem en una situació esportiva favorable i que ens permet tranquil·litat".

Unzué no descarta entrenar l'any vinent

En un altre espai de la Cadena Ser, l'actual segon entrenador del Barça, Juan Carlos Unzué, ha apuntat que l'any vinent no es veu amb més temps per dedicar-lo a la bicicleta. "Espero que no, no és la meva intenció tenir més temps per entrenar en bicicleta. Sent entrenador, el temps per descansar ja arribarà", ha comentat. En ser preguntat pel perfil del tècnic i per si és una opció per a l'any vinent, Fernández ha dit d'Unzué que "és una persona que coneix molt bé el club, els jugadors i el sistema, i és una persona preparada. Ho ha demostrat molts anys, sap on és".

Robert Fernández també s'ha referit a l'actual tècnic de l'Athletic Club, Ernesto Valverde: "Està fent unes temporades molt bones. És una persona seriosa, un bon entrenador, ha fet molt bona feina en els equips on ha estat".

stats