HOQUEI PATINS
Esports 28/05/2014

Ricard Muñoz renova per tres temporades al capdavant del Barça d'hoquei patins

Muñoz, que acabava contracte aquesta temporada, signa fins al 30 de juny del 2017 després d'una temporada en què ha aconseguit el doblet d'OK Lliga i Lliga Europea

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha anunciat aquest dimecres la renovació de l'entrenador Ricard Muñoz per tres temporades. Així doncs Muñoz, que acabava contracte aquesta temporada, signarà fins al final del curs 2016-2017.

L'actual tècnic blaugrana es va fer càrrec de l'equip després de la contundent derrota a les semifinals de la Copa del Rei 2012-2013 contra el Moritz Vendrell, que va provocar que el llavors entrenador, Gaby Cairo, deixés el càrrec.

Llavors Muñoz, que fins a aquell moment havia estat el segon entrenador, va assumir el càrrec i tot i mantenir-se invicte fins a final de temporada, no va poder guanyar ni l'OK Lliga ni la Lliga Europea, on va caure a les semifinals als penals amb el Benfica. Aquesta temporada, però, sota les ordres de Muñoz el Barça ha conquerit tres dels quatre títols possibles –Supercopa d'Espanya, Lliga Europea i OK Lliga– i només ha deixat de guanyar la Copa del Rei, on va perdre novament contra el Moritz Vendrell a la final.

stats