Futbol Català
Esports 19/02/2012

El Sant Andreu torna a imposar-se al Narcís Sala

L'equip de Piti Belmonte tomba el Mallorca B (1-0) mentre el Llagostera signa el mateix resultat contra el filial del Saragossa, situant-se a tocar de la promoció

Redacció
Victòria important dels andreuencs

BarcelonaEl Sant Andreu ha demostrat que juga millor contra els equips de més nivell i ha tornat a sumar una victòria de prestigi al seu estadi. Si fa quinze dies va aconseguir derrotar al líder, ara ha superat el filial del Mallorca en el seu tercer triomf seguit al Narcís Sala. Per la seva banda, el Llagostera ha seguit ampliant el seu dret a somiar amb un triomf 'in extremis' a casa contra el Saragossa B. Empats del Reus, el Badalona i L'Hospitalet i jornada de descans pel Lleida, emparellat amb el retirat Sporting Maonès. Aquesta setmana tots els catalans han sumat.

Sant Andreu 1 - Mallorca B 0

Nova demostració de força d'un Sant Andreu a l'alça que marca distàncies respectables sobre la zona de promoció de permanència (tretze punts). Els triomfs contra els equips potents no només són de prestigi sinó també espectaculars, com la rematada de xilena de Xavi Jiménez, passats tres minuts del quart d'hora de partit, que ha servit per donar el triomf al conjunt local. Els quadribarrats sumen, també, dues jornades amb la porteria a zero.

Llagostera 1 - Saragossa B 0

Parlar del Llagostera és fer-ho, darrerament, d'un conte de fades. En un partit de mèrit dels homes d'Oriol Alsina, el gol s'ha fet esperar fins al darrer instant. Tito, d'espectacular paràbola, ha foradat la xarxa rival en temps afegit. Pel camí, accions de perill clares pels locals en un encontre dominat de principi a fi però on la pilota no ha tingut ritme, destacant el duel físic entre els dos equips al mig del camp, amb el Llagostera un esglaó per sobre.

Manacor 0 - Reus 0

Duel sense gols del conjunt reusenc a les Illes Balears. Davant un equip situat en zona de descens el conjunt roig-i-negre no ha pogut posar fre a la seva dinàmica negativa, sumant ja set jornades seguides sense tastar el triomf. No obstant, la promoció segueix a pocs punts de distància, si bé l'equip pensa només en sumar el més ràpid possible els punts de la salvació. a Na Capellera, millors ocasions pels locals al primer temps i pels visitants al final.

L'Hospitalet 1 - Terol 1

Amb la mel als llavis s'ha quedat un Hospi que segueix conservant places de play-off però que viu instal·lat en un camí molt irregular de resultats i joc. Després d'un partit no gaire vistós, una diana de David Haro al minut 87 de partit feia pensar que els locals podien deixar els punts a casa. No obstant, una posterior rematada de Carlos David, a seixanta segons per arribar al temps reglamentari, ha deixat descol·locats els riberencs.

Gandia 1 - Badalona 1

En el partit que ha tancat la jornada número 25 de lliga, el Badalona ha completat la suma catalana de punts. Els dos gols de l'encontre han arribat des del punt de penal. S'ha avançat l'equip escapulat al minut 24 de partit amb Manga transformant la pena màxima. Nou minuts més tard, mans de Manolo Bueno que l'àrbitre ha convertit en un penal que San Julian no ha fallat. El Badalona ha buscat la victòria al tram final però les bones actuacions del porter local han impedit l'èxit dels de Manolo Márquez.