Copa del Rei
Esports 28/02/2024

Eufòria per l'arribada del Mallorca a la final de la Copa del Rei

L'equip mallorquí va guanyar la Reial Societat als penaltis i tornarà a la final 21 anys després

ARA Balears
1 min
El Mallorca celebra la victòria a l'estadi

PalmaEl Reial Mallorca disputarà la final de la Copa del Rei, la quarta en la història del club. Aquest dimarts, l'equip mallorquí va guanyar la Reial Societat en la tornada de les semifinals en la tanda de penaltis i es va classificar per anar a jugar la final, 21 anys després, a Sevilla, on lluitarà per aconseguir per segona vegada el títol. Darder va ser qui va marcar el darrer gol als penaltis, que donava el pas a l'equip a la final de la Copa. L'emoció es va estendre pel camp, entre els jugadors, l'equip tècnic i els centenars d'aficionats mallorquinistes.

Tot i que el Mallorca va començar amb la davantera, el Reial Societat va aconseguir empatar. Amb l'1-1 al marcador i més de dues hores de partit, el joc va desembocar en una tanda de penaltis farcida de tensió, en què el paper de Dominik Grief i els gols de Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjic i el darrer, de Darder, varen ser decisius per poder classificar-se.

Després d'encertar, l'estadi Anoeta no va poder contenir l'eufòria mallorquina. L'equip tècnic va sortir corrent al camp corrent i tota l'afició va esclatar d'emoció: el Mallorca se'n va a Sevilla.

stats