Esports 26/06/2021

Al Reial Madrid se li ha acabat presumir de Bale: l'Eurocopa en tres tocs (dia 15)

Gal·les, la selecció del jugador blanc, ha sigut escombrada per Dinamarca (0-4)

2 min
Gareth Bale, eliminat de l'Eurocopa

Tot i que sembla surrealista, en els últims dies no ha sigut estrany veure publicacions a les xarxes socials del Reial Madrid en què es destacava la figura de Gareth Bale amb Gal·les. Aquest és el primer dels 'Tres tocs' del quinzè dia de l'Eurocopa.

1. Al Reial Madrid se li ha acabat presumir de Bale

Malgrat que per al club blanc l’atacant gal·lès és més un maldecap que no pas un motiu per presumir, la realitat és que segueix formant part de la plantilla del conjunt presidit per Florentino Pérez. Després de jugar l’últim curs cedit al Tottenham, Bale podria trobar en Ancelotti una nova oportunitat per seguir a Madrid. De moment, amb Gal·les eliminada, enceta les vacances després de passar pel torneig amb més pena que glòria. Ahir fins i tot va haver de veure com Braithwaite marcava gol i ell ni ensumava la pilota. 

2. Robert Martínez i la seva preocupació per Hazard

Eden Hazard ha sigut més protagonista al Reial Madrid els últims anys per les seves lesions que no pas pel seu joc. A l’Eurocopa hi va arribar a mig gas i, contra Finlàndia, en el tercer partit de la fase de grups, el seleccionador Robert Martínez el va fer jugar durant els 90 minuts. Ahir, en la prèvia del Bèlgica-Portugal d’aquesta nit, l’entrenador català va explicar que estava preocupat per Hazard, jugador que va ser la principal estrella del combinat belga semifinalista al Mundial de Rússia del 2018. “Admeto que estava preocupat perquè ell no estava gaudint. Quan el vaig veure al març estava molt trist i deprimit. Contra Finlàndia va ser la primera vegada que el vaig tornar a veure feliç”, va dir el tècnic sobre l’atacant belga.

3. L’elixir de la joventut, el remei de l’atac danès

Dinamarca arribava a l’Eurocopa amb bon cartell per la feina feta els últims anys. Ho demostra, per exemple, el fet que apostessin per un tècnic cruyffista com Albert Capellas per dirigir la selecció sub-21. Capellas, per cert, ja s’ha desvinculat de la federació danesa i tornarà al planter del Barça. Dinamarca, però, va començar amb dues derrotes: contra Finlàndia (0-1) i Bèlgica (1-2). Davant Rússia es va refer (1-4), però malgrat la golejada va quedar clar que acusen la falta d’un nou. Contra Gal·les van trobar la solució: Dolberg (23 anys) va fer dos gols i es va convertir en el jugador més jove en marcar almenys dos gols en una eliminatòria d’Eurocopa des de Balottelli en les semifinals del 2012. 

stats